PROJECTE JOCS OLÍMPICS I ELS ATLETES CORREDORS

INFORMACIÓ SOBRE ELS JOCS OLÍMPICS
Ja hem començat a aprendre continguts nous sobre els Jocs Olímpics:amb la CANDELA hem après que els Jocs Olímpics es fan a LONDRES.


Amb la MARTA hem descobert que els jocs olímpics comencen a l'estiu i que fan una festa d'INAUGURACIÓ, on fan una passejada els representants de cada país amb la seva bandera, que pugen la bandera olímpica i que encenen el peveter amb la torxa olímpica.


Amb en DANIEL hem vist l'ESTADI OLÍMPIC que han construit a Londres on faran la majoria d'esports d'atletisme.

Amb l'EVA hem descobert quin era el LOGOTIP dels Jocs Olímpics de Londres i què significa: són els números de l'any! 2 0 1 2 !

Amb l'ALEIX  Cáceres  hem descobert els ANELLS OLÍMPICS,  que són 5, que tenen cinc colors diferents i que es relacionen amb els 5 continents del món.

Amb la BLANCA hem vist una de les mascotes del Jocs Olímpics, bé en aquest cas la mascota dels jocs Paralímpics, es diu MANDEVILLE !


Amb la GISELE hem conegut la mascota oficial dels jocs olímpics i es diu WENLOCK, i als braços porta unes pulseres que són els anells olímpics.

Amb la CRISTINA hem descobert la TORXA OLÍMPICA, que s'encen a la ciutat d'Olímpia (Grècia) que viatja per tot el món i se la passen de mà en mà fins arribar a l'Estadi Olímpic de Londres el dia que comencen el jocs olímpics.

Amb l'ÀLEX hem descobert que els atletes poden guanyar 3 medalles: una d'or pel primer, una de plata pel segon, i una de bronze pel tercer.Amb l' ELSA hem descobert el PÒDIUM, que té forma de piràmide, i té numeros!. Al pòdium pugen els guanyadors de les competicions, el primer puja al número 1, el segon puja al número 2, i el tercer puja al número 3.

Amb el MANUEL hem après que els jocs olímpics acaben quan acaben les competicions esportives i es fa una festa de CLAUSURA on fan focs artificials i tiren molts petards.

Amb el BIEL hem vist com és una PISTA D'ATLETISME.Amb la LEYRE hem descobert que les línies blanques de la pista d'atletisme delimiten els CARRILS o CARRERS per on han de còrrer els atletes CORREDORS.Amb l'EINAR hem descobert que la pista d'atletisme té NÚMEROS per saber en quin carrer ens hem de posar per començar a còrrer la cursa.
Amb l'ARNAU hem après les diferents curses que poden còrrer els atletes corredors: la cursa D'OBSTACLES, DE RELLEUS, LA MARATÓ.

Amb el MARC MASLLOVET hem conegut la cursa de RELLEUS que es fa en equips i els atletes es passen el TESTIMONI que té forma de cilindre.Amb la PAULA hem conegut la cursa d'OBSTACLES que consisteix en còrrer i anar saltant TANQUES durant el recorregut de la cursa.

Amb la NÚRIA hem descobert que la cursa més llarga és LA MARATÓ que no es fa en una pista d'atletisme es fa al carrer. I també la cursa més curta que sí que es fa a la pista d'atletisme i és la de 50 METRES llisos.

Amb la SARA hem aprés que els atletes corredors comencen la cursa quan senten el PUM!! de la pistola que dóna el senyal, i acaba la cursa quan els corredors arriben a la META O ARRIBADA.


Amb l'ALEIX LOZANO hem après que els corredors quan han de començar la cursa posen els peus en uns tacs fixats a terra i les mans també a terra per donar-se impuls a la sortida.Amb l'ÈRIC hem après com vesteix un atleta corredor: AMB SAMARRETA, PANTALÓ CURT, MITJONS I BAMBES.


Amb el MARC OLIVA hem descobert el DORSAL que es posen a la samarreta els atletes corredors on hi ha NÚMEROS, aquests números ens diuen el nom del corredor, i els números que tenen al pantaló ens diuen a quin grup pertany.

1 comentari:

  1. Aquesta tarda hem estat mirant el blog amb la Cristina.
    Li ha agradat molt explicar-nos el què han après amb el treball de cadascun dels seus companys.
    Ja sabeu un munt de coses!!!!
    Felicitats, molt bona feina!!!!

    ResponElimina