dimarts, 18 d’octubre del 2011

UNA CARBASSA GEGANT

Avui ens ha vingut a visitar el sr.Paco, avi de l'Elsa, i ens ha una portat una carbassa! bé, millor dit, una carbassota!! Una carbassa supergegant!!
Gràcies sr. Paco per fer-nos possible viure aquesta experiència.



div>

5 comentaris:

  1. Carai quina carbassa!!!
    Quina cara de sorpresa fan els peques
    Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Hola!!! De part de l'avi de l'Elsa diu que a ell també li ha agradat molt poder compartir aquest moment amb els companys/es de la seva neta i veure la cara d'emoció i sorpresa que tenien els nens i lo contents que es van posar, quina sorpresa!!! Gràcies Mª.Àngels a tu també per deixar-nos compartir aquest moment.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Jo vulc un trocet!! que es poden fer uns pastissets bonissssimmsss!!
    M'alegre de coneixer't i estem en contacte i si regales somriures és el millor regal del MÓN per a qualsevol persona!! Jo en vulc!!

    ResponElimina
  4. Es clar que l'Arnau em parlava de les carabasses de tardor! Si aquesta carabassa era igual de gran que ells! Pot estar orgullosa del seu avi la Elsa, els ha fet passar a tots una bona estona descobrint una de les estrelles dels fruits de tardor.
    Gemma

    ResponElimina
  5. Gràcies Gemma i tant que ha d'estar orgullosa del seu avi!!!Eva quan tallem la carbassa us donarem un trosset a cadascú perquè pogueu fer uns pastissos boníssims!

    ResponElimina