dimarts, 29 de novembre del 2011

LA CASA DELS TRES PORQUETS

Ahir dilluns...quina sorpresa!! ens vam trobar una casa de cartró a dins la classe!! Els pares de la Cristina ens la vam portar a primeríissima hora del matí, i...de seguida va sortir la conversa... és la casa dels tres porquets!! van cridar més d'un, i així vam decidir que seria la casa dels tres porquets, però la de maons, és clar!
Gràcies mamà de la Cristina per aquesta bona idea!! Us deixo una petita mostra de la primera experiència amb la Casa de Maons.

dimecres, 23 de novembre del 2011

FEM TRAÇ AMB FARINA

Avui hem fet traç amb farina! Han disfrutat moltíssim, tranquils i relaxats, no volien acabar l'activitat!!! Aquesta pot ser una activitat que podeu practicar a casa, us la recomano.

EL BOLET

Fa dies que treballem entorn al bolet, fong típic de la tardor, hem aprés una endevinalla envers el bolet, una cançó i un ball sobre un bolet petitó, i...a petició dels nens i nenes hem construit un bolet! Mireu que bé que han treballat i quina concentració pintant les parts del bolet.

dimarts, 22 de novembre del 2011

EL BOLET PETITÓ

Us deixo una mostra de com ballen els nens i nenes la cançó del Bolet Petitó que treballen a la classe de música. Aquests nens no només són uns artistes sino que també són uns grans ballarins!! Els encanta! Fixeu-vos quina reacció a la que comença la música...


dimarts, 15 de novembre del 2011

LA PLUJA DE COLOR GROC

Heu mirat a través d'un paper de cel.lofana de color groc? Ells i elles sí !!
I la pluja es veia de color groc!!

dimecres, 9 de novembre del 2011

ESCULTURES DE TARDOR

Continuem fent d'artistes! Aquesta vegada hem fet escultures de tardor!
Un dia vam estar jugant i experimentant amb pinyes i branques del bosc.
Un altre dia vam realitzar escultures amb plastelina, les branques i les pinyes, vam disfrutar mooolt, i han creat grans obres artístiques!

ELS MITJONS

Després de la festa de la Castanyada, durant aquestes dues últimes setmanes hem continuat amb les nostres rutines i hem treballat moltíssim.
Un dia vam estar jugant a aparellar mitjons, una manera fàcil i divertida de treballar la lògica matemàtica, aparellant mitjons que siguin iguals. Us convido a que ho practiqueu a casa amb els vostres fills i filles, ho van fer molt bé!